Lediga jobb

Helgtekniker
ANSÖK DIREKT
Drifttekniker

Drifttekniker

Arbetsuppgifter och tjänsten

Vi söker nu en strukturerad och driven drifttekniker till vårt förvaltningsuppdrag i Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med driftledaren för drift, skötsel och optimering av fastighetens tekniska system och funktioner. Har dagligen kontakt med kunden och arbetar kontinuerligt med att ta fram förbättringsförslag för ett optimalt fungerade system. I din roll ingår uppgifter som upprätta anbud, föra driftjournaler, felavhjälpande underhåll, tillsyn och skötsel. Du medverkar också i möten inom förvaltningsuppdraget samt myndighetsbesiktningar.

Personlighet och kompetens

För att lyckas i rollen ser vi att du har hög teknisk kompetens och god social förmåga. Du är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för såväl kunder som kollegor.

Rollen som drifttekniker är bred och kräver känsla för service, entreprenörsanda, goda kommunikativa egenskaper med kundens bästa i fokus.

Du arbetar såväl förebyggande som händelsestyrt är handlingskraftig, strukturerad och har hög administrativ förmåga.

Du är idérik och vill vara med och utveckla och på vägen utvecklas själv!

Du kommer tillsammans med driftledaren att vara nyckelperson i uppdraget. Därför ska du ha en god samarbetsförmåga och stärka gruppen med din kompetens. Du kommer att vara en del av ett team på sex personer som kommer att arbeta i uppdraget.

Kvalifikationer

 • Du är gymnasieutbildad inom området eller motsvarande. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning som t.ex. service- eller drifttekniker.
 • Du har erfarenhet av liknande roll, gärna från en centrumanläggning (minst 2 års arbete med datorbaserade styr- och reglersystem).
 • Du har goda kunskaper inom ventilation, VVS-tekniska anläggningar, elektriska installationer för kraft och belysning samt styr, regler, energi och klimatfrågor.
 • Du behärskar svenska i tal och skrift.
 • Du har mycket god datavana.

Övrigt

Vi erbjuder en dynamisk roll i ett växande företag med familjär stämning. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vi vill ligga i framkant som arbetsgivare och erbjuder bl.a. både interna och externa utbildningar. Servicebilar och tjänstebilar används i företaget och den senaste teknologin gällande mobiler, iPad och datorer används i tjänsten.

Arbetstider och anställningsform
Heltid, tillsvidare.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde
Löpande från 2016-09-06 fram till 2016-11-06.

Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Kontraktschef, Jasmin Dogan 08-408 089 27 eller jasmin.dogan@sefabgruppen.se

[ssba]

Helgtekniker

Drift-/ Fastighetstekniker för helg- och extraarbete

Arbetsuppgifter och tjänsten

Vi söker strukturerade och drivna drift- och fastighetstekniker till vårt förvaltningsuppdrag i Mall of Scandinavia för helg- och extraarbete.

Som helgtekniker ansvarar du för drift, skötsel och avhjälpande underhåll i köpcentrumet. Övervakning av styrsystem för värme, ventilation, brandlarm, belysning m.m. och kontakter med kunder, leverantörer och övrig personal i centrumet.

Personlighet och kompetens

För att lyckas i rollen ser vi att du har hög teknisk kompetens är självständig, ambitiös och drivs av att skapa mervärde för såväl kunder som kollegor. Rollen som tekniker är bred och kräver känsla för service och goda kommunikativa egenskaper med kundens bästa i fokus. Du arbetar såväl förebyggande som händelsestyrt, är handlingskraftig, strukturerad och har hög administrativ förmåga.

Kvalifikationer

 • Du har flera års erfarenhet i branschen. Det är meriterande om du har utbildning som drift- eller fastighetstekniker.
 • Du har erfarenhet av liknande roll och är van att arbeta med datorbaserade styr- och reglersystem.
 • Du har goda kunskaper inom ventilation, VS-tekniska anläggningar, brandlarm, elektriska installationer för kraft och belysning samt styr, regler, energi och klimatfrågor.
 • Du behärskar svenska i tal och skrift.
 • Du har god datavana.

Övrigt

Tjänsten innebär helgarbete dagtid i Mall of Scandinavia. Extraarbete vid sjukdom, ledighet eller annan frånvaro av ordinarie personal förekommer.

Arbetstider och anställningsform
Behovsanställning dagtid, helger.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Lön
Timlön + semesterersättning.

Kollektivavtal
SEFAB Gruppen är medlem i Almega fastighetsarbetsgivarna.

Tillträde
Omgående. Vi ser fram emot er ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Kontaktperson

Affärsområdeschef, Jasmin Dogan 08-408 089 27 eller jasmin.dogan@sefabgruppen.se

[ssba]

ANSÖK DIREKT

Ansök direkt

 • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.